PAD THAI FERDINAND BOLSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pad Thai Ferdinand Bolstraat. Meer weten? Ontdek meer

24 jun 2022 om 22:18 De Pad Thai garnalen was saai. Voldoende garnalen, maar de smaak van de garnalen was nergens in het gerecht terug te proeven. Jammer
10 sep 2021 om 23:18 Pad thai had totaal geen smaak! Ongelooflijk! Sate was lekker.
29 jul 2021 om 14:44 Het duurde veel te lang. Het eten was bar slecht. En veel te veel Tofu
20 jul 2021 om 17:36 Eten was niks bijzonder en erg duur naar verhouding Grote stukken aardappel in de rode curry…. Why ?? Bestel hier niet merr
30 jun 2021 om 17:52 Eten kwam een half uur te laat omdat de bezorger maar niet verscheen bij het restaurant
23 mei 2021 om 23:39 Loempia's waren koud en flauw, kippenvleugels waren in de frituur gegooid en te hard gebakken. Niets Thais aan. De maaltijd was lauw, flauw en smaakloos... Ik ga hier niet meer bestellen...
15 mei 2021 om 22:51 Beetje lang en koud
20 apr 2021 om 14:45 Ik had de rode curry met kip. Echt heel lekker!
20 mrt 2021 om 22:25 Betaald voor mijn eten en krijg niet mijn bestelling tig keer gebeld naar het restaurant werd niet opgenomen. Slechte klantenservice. Lekker makkelijk geld verdienen zo Via thuisbezorged 1,5 een bericht ontvangen
4 jan 2021 om 20:40 Bezorging op tijd en pad thai met garnalen en tofu was awesome (precies genoeg voor 2 thai liefhebbers), chickenwings en milky tea waren ook lekker. De thai salade was gewoon Hollandse rucola en cherrytomaten, een no go! Beter doen ze viskoekjes op menu!
24 nov 2020 om 23:02 The food is good but we waited for an hour which was a bit annoying. And I would like to have an option to indicate that I don't want disposable utensils.
22 nov 2020 om 15:54 Order was missing items